Piragüisme

Laia Sorribes (CN Mig Segre), subcampiona del món de K1 per equips

La palista catalana Laia Sorribes (CN Mig Segre de Ponts), acompanyada de la veterana i triple medallista olímpica Maialen Chorraut (Club Atlético San Sebastián) i Olatz Arregui (Club Atlético San Sebastián), han aconseguit avui el subcampionat del món per equips de caiac en la modalitat de K1 de descens de patrulles a Lee Valley, a Londres, l’escenari del mundial d’eslàlom. L’equip estatal ha fet un descens espectacular en el qual ha lluitat per la medalla d’or fins al final amb Austràlia. El bronze l’ha obtingut la Gran Bretanya.

En K1 masculí, Espanya ha acabat desena amb l’equip format pel català Miquel Travé (Club Cadí CK), al costat de Pau Etxaniz i David Llorente. En C1 –canoa–, Espanya ha estat quarta per equips femenins de C1 amb Núria Vilarrubla (Club Cadí CK), al costat de Miren Lazkano i Klara Olazábal. L’equip masculí ha acabat novè amb l’aportació de Miquel Travé (Club Cadí CK).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)