Pàdel

Lucía queda eliminada en la semifinal d’Alemanya i Ari jugarà la final

La barcelonina i Llaguno perden per 2-6 i 6-7 (4) i la reusenca i Josemaría passen sense jugar

Lucía Sainz ha quedat eliminada en la semifinal de l’Open 1.000 d’Alemanya, mentre que Ari Sánchez jugarà la final, la tretzena de la temporada. La barcelonina Lucía Sainz i la jugadora de Cartagena Patricia Llaguna no han pogut superar la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Marta Ortega, la segona parella mundial. Han perdut en la semifinal per 2-6 i 6-7 (4). Han començat malament el primer set (0-4), i en el segon han plantat cara a les seves rivals i han forçat el tie-break.

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría han passat a la final sense jugar ja la parella a qui s’havien d’enfrontar formada per la valenciana Tamara Icardo i l’argentina Maria Riera s’ha retirar per la baixa mèdica de Tamara Icardo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció