Hípica

Alemanya guanya la copa de Nacions Longines en el 111è CSIO Barcelona

França és segona, i Brasil acaba quarta i es classifica pels Jocs de París 2024

L’equip d’Alemanya ha guanyat la copa de Nacions Longines de salts que ha posat punt i final al 111è CSIO Barcelona la competició hípica per equips més important del calendari internacional. El conjunt alemany ha estat format Jana Wargers que ha muntat Dorette, Christian Kukuk amb Checker 47, Hans-Dieter Dreher que ha competit amb Elysium i Richard Vogel amb United Touch S.. Alemanya ha aconseguit el triomf gràcies als tres recorreguts sense penalització de Christian Kukuk, Hans-Dieter Dreher i Richard Vogel. Aquesta és la segona victòria del conjunt alemany en la Copa de Nacions Longines a la pista olímpica del Reial Club de Polo de Barcelona, després de la que va aconseguir el 2016.

La segona posició ha estat per França amb vuit punts, seguit de Bèlgica, de Brasil –que ha aconseguit la plaça olímpica que hi havia en joc pels jocs de París 2024–, els Estats Units, Suïssa, la Gran Bretanya i Irlanda. L’alemany Hans-Dieter Dreher, el suís Martin Fuchs i el belga Wilm Vermeir es repartiran el premi de 100.000 euros per haver acabat sense penalització el recorregut final, i el de la prova classificatòria del dijous passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)