Handbol

Antonio Rama: “El Barça no és menys invencible que altres anys”

Carlos Ortega: “El Granollers malauradament ha quedat eliminat de la copa d’Europa i això el farà més perillós perquè es podrà focalitzar en les competicions domèstiques”

El Fraikin BM Granollers rep demà la visita del Barça (20.30 h per Esport 3) en el partit avançat a la jornada deu de la lliga Asobal en motiu de la disputa de la Super Globe al novembre. Tots dos equips van començar el curs amb algun dubte, però en les últimes jornades semblen haver entrat en una bona dinàmica i arriben a la cita com a tercer (el Granollers) i primer classificat (Barça) del campionat.

El tècnic granollerí Antonio Rama considera que “el Barça no és menys invencible que altres temporades”, tot i el punt que se li va escapar en la jornada inaugural a Bidasoa. “Semblaven que en aquell partit se li veien les debilitats, però mireu després els resultats que ha aconseguit a la Champions, amb victòries molt solvents. Jugar contra ells serà igual de complicat que els últims anys”, ha sentenciat el preparador vallesà en una convocatòria conjunta amb el tècnic blaugrana. Rama també ha fet referència a la magnífica afluència de públic que presentava el Palau en el derbi de lliga del curs passat, el 3 de febrer: “Van confluir moltes coses. Tant de bo ens hi apropem perquè a més va ser el punt de partida d’una segona part de la temporada espectacular. És un bon moment per recordar-ho i reviure-ho, perquè l’afició s’adoni de fins a quin punt son importants en partits com aquest.”

Al seu torn, Ortega ha comentat: “El Granollers sempre és un rival perillós i complicat, i encara ho serà més perquè malauradament va quedar eliminat de la copa europa i això farà que es pugui focalitzar molt més en les competicions domèstiques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)