Còrfbol

Catalunya venç Polònia (21-16) i s’apropa al novè lloc del mundial

La selecció catalana ha de treballar força, i el primer i el darrer període han estat decisius

La selecció catalana ha guanyat per 21-16 Polònia i ha fer un pas més per finalitzar en la novena posició del mundial. En l’altre partit del grup Austràlia ha guanyat Hongria per 10-11, i després de les dues primeres jornades els catalans sumen 6 punts, per 3 els hongaresos i els australians, mentre que els polonesos no n’han sumat cap. Demà Catalunya jugarà amb Hongria (13.15 hora catalana) i tancarà aquest grup del 9è al 12pe lloc. En el partit han destacat Berta Alomà i Javier Navarro amb quatre cistelles cada un.

A la selecció catalana l’hi ha costat entrar en el partit i ha començat perdent (0-2 i 2-4), però tres cistelles seguides l’han situat per davant a tres minuts del final del primer quart i ha començat a dominar en el marcador. Després del 9-6 al final dels primer deu minuts, en el segon període hi ha hagut molt més igualtat i poc encert de cara a cistella, i s’ha arribat al descans amb un 12-9.

En l’inici de la segona part els polonesos han intentat reaccionar i s’han apropat fins a només un punt (13-12), però tres cistelles consecutives dels catalans han tornat situar Catalunya per davant, i al final del tercer període mantenia els tres unts de marge (16-13). En els darrers deu minuts la selecció catalana s’ha tornat a imposar i s’ha emportat la victòria per 21-16.