Més esport

Desestimada la demanda de la federació catalana de vela contra la UFEC

El jutjat de primera instància número 12 de Barcelona ha donat la raó a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en la demanda civil que la Federació Catalana de Vela li havia presentat. El jutge desestima les acusacions de la Federació de Vela, que reclamava un perjudici d’uns 73.000 euros arran d’un acord per la cessió del Barcelona International Sailing Center, un equipament nàutic amb capacitat d’allotjament del Parc del Fòrum. El 2015 les dues parts van acordar compartir la gestió de l’equipament. Després de dos anys, el tancament va ser deficitari i, anys més tard, la Federació va presentar la demanda civil. La resolució judicial conclou que no hi ha engany per part de la UFEC perquè els mateixos representants de la Federació formaven part del consell directiu de la UFEC. El jutge sentencia que no es pot constatar ni l’existència d’un error vici ni d’un enriquiment injust”.

En un comunicat, la UFEC ha explicat que la justícia avala la seva bona gestió i “lamenta i denuncia el caràcter temerari” de la demanda. “La UFEC continuarà treballant amb la Federació Catalana amb normalitat i lleialtat, com ho fa amb la resta de federacions i clubs catalans. Les diferències són amb alguns dels gestors de la Federació Catalana de Vela, i no pas amb el món de la vela a Catalunya.

La UFEC treballa al màxim, guiada pels valors, l’ètica i la moral, per ser un referent en la seva gestió: per fer-la honesta i transparent. Així s’acaba de reconèixer i n’estem molt contents i orgullosos. Tot el que fa la UFEC és en favor de l’esport català, les seves federacions i els seus clubs”, assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)