Rugbi

El Barça cau contra el líder a casa, i la Santboiana empata fora

El Barça perd per 17-45 enfront el Burgos i la Santboiana empata, 17-17, al camp de El Salvador

La visita del líder de la divisió d’honor, el Recoletas Burgos, a La Teixonera ha acabat amb una clara derrota del Barça per 17-45, mentre que la Santboiana ha aconseguit empatat (17-17) en la seva visita al camp de El Salvador. El conjunt blaugrana sempre ha anat per darrera en el marcador des del 0-7 inicial i ha arribat al descans amb un clar 3-21 en contra. En la segona meitat ha millorat una mica en atac, però mai ha inquietat al seu rival.

La UE Santboiana no ha estat fi en el primer temps i ha arribat amb un 10-0 en contra al descans. En la segona part ha sabut empatar en dues ocasions, primer amb el 10-10 i més tard amb el 17-17 final després que els locals es tornessin a avançar.