Futbol sala

Final a dos partits a Jaén

Futbol sala.El Barça afronta la supercopa a l’Olivo Arena amb una semifinal complicada davant del Jaén (18.15 h) en la repetició de la final de la lliga. L’altre duel és el Palma-Cartagena

El tècnic del Barça, Jesús Velasco, ha assegurat que la supercopa d’Espanya, que el seu equip disputarà avui i demà a l’Olivo Arena de Jaén, és “una final a dos partits” que exigirà “donar el màxim” per guanyar. “Sempre és espectacular jugar a Jaén, vam jugar la final de lliga no fa gaires mesos i va ser un gran partit, amb un gran ambient”, afirma l’entrenador toledà. En aquella eliminatòria final, el Barça es va imposar per un global de 3-0, amb un tercer triomf a l’Olivo Arena per 2-5 que va completar el sextet històric de les lligues blaugrana. Sobre les virtuts del Jaén Paraíso Interior, el rival del Barça a la semifinal d’avui (18.15 h) –l’altre partit el juguen avui el Palma i el Cartagena (16 h) i la final es disputarà demà (18.15 h)–, Velasco té clar que “és un equip que ha començat una mica més lent pel que fa a resultats, però que ara està en un bon moment”. “És un equip amb experiència en tornejos i partits decisius. Crec que seran fidels al seu joc com nosaltres. No esperem res de nou. Tenen molt bona porteria, molt bona defensa i atac. És un equip complet i disciplinat.” Així mateix, ha celebrat el fet d’haver recuperat Sergio González i Adolfo: “Arribem bé perquè hem aconseguit fer diverses sessions junts i feia molts mesos que no passava. Estem en una situació de millora quant a banqueta. Després, el torneig és una final a dos partits que comença amb el primer partit a vida o mort. Tot i que la planificació general ara està més enfocada cap a més endavant, és un títol a dos partits que és important i cal donar el màxim”, reflexiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)