Futbol sala

Jerarquia escapçada

Futbol sala. Un Barça amb poca energia trenca l’idil·li amb la supercopa en perdre en la final contra el Cartagena, que veu premiada la superioritat

Barça 1 Cartagena 2

BARÇA:Feixas, Antonio, Sergio, Matheus i Pito –cinc inicial–, Dyego, Touré, Erick, Adolfo i André Coelho.JIMBEE CARTAGENA:Chemi, Bebe, Mellado, Lucao i Waltinho –cinc inicial–, Darío, Pablo Ramírez, Tomaz, Jesús, Motta i Juanan.GOLS:1-0 (2’) Pito. 1-1 (5’) Motta. 1-2 (28’) Tomaz.ÀRBITRES:Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguía.

El domini del Barça en la supercopa es va trencar a Jaén, on el conjunt blaugrana va veure com el Jimbee Cartagena alçava el seu primer títol. I de manera merescuda, perquè el conjunt de Duda va completar una competició fent un senyor partit, sobretot en la segona meitat, en què tot i la inspiració de Miquel Feixas, va acabar trobant el camí de la remuntada. S’escapa el primer títol del curs i la possibilitat d’enllaçar tres supercopes per al Barça, que va trobar a faltar energia.

L’arrencada a l’Olivo Arena va ser elèctrica, amb activitat ofensiva. El Barça va marcar l’1-0 en una jugada ràpida d’Antonio Pérez, que va servir el gol a Pito (2’). Una volea d’Antonio i un xut de Sergio van buscar el 2-0, però el Cartagena també arribava, i va tardar poc a empatar, amb un xut des de lluny de Motta que va despistar Feixas perquè el va desviar Pito (5’). El Cartagena, que insistia en xuts rasos, va tenir una altra bona ocasió a peus de Motta, amb gran resposta de Feixas, després d’una pèrdua de Touré (13’). Poc després, va ser el francès qui ho va provar a l’altre costat. El duel es va tancar una mica més en la recta final de la primera meitat.

El Cartagena insisteix

La segona part va començar amb una gran jugada de Matheus, que no va marcar per ben poc. Però va ser el Cartagena qui va assumir el domini. El primer d’inquietar Feixas va ser Paulo Ramírez (23’). El porter va estar molt bé en treure el xut de Darío, que havia quedat sol per un error de càlcul d’Erick (27’). Juanan també va estar a punt d’aprofitar un altre error, de Coelho. El Barça patia molt. Feixas va fer una aturada descomunal a xut de Juanan des de davant de porteria (27’), però no ho podia aturar tot. I l’1-2, que es veia venir feia estona, el va fer Tomaz (28’).

Amb el desavantatge, el Barça es va haver d’espavilar, però li costava trobar arguments ofensius. Sergio González, en una jugada ràpida, va tenir una bona ocasió (32’), i Matheus va provar una vaselina que va sortir alta (34’). Quan faltaven 4:30 per al final, Velasco va arriscar amb el porter-jugador. Chemi va treure un bon xut d’Adolfo, però el patiment del Cartagena abans de celebrar de manera eufòrica el seu primer títol va ser relatiu.

ELS VESTIDORS

No hem fet el partit que mereixia una final. Ens ha faltat frescor i el Jimbee és el just campió
Sergio González
JUGADOR DEL BARÇA
He vist falta d’espurna. Ens hem endarrerit després del gol. Acumulem molta pallissa física
Jesús Velasco
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)