La selecció espanyola jugarà contra Grècia la semifinal de l’europeu

Espanya guanya Croàcia per 17-6 i les gregues a França per 15-7

Espanya jugarà contra Grècia la semifinal del campionat d’Europa d’Eindhoven (Països Baixos). La selecció espanyola s’ha classificat per la semifinal al derrotar Croàcia per un clar 17-6 (5-2, 4-3, 3-0 i 5-1) en els quarts. El conjunt grec ha passat a la semifinal al vèncer per 15-7 (3-1, 3-4, 4-1 i 5-1) França. La semifinal es jugarà el dijous dia 11 (19 h).

Espanya, amb tretze de les quinze jugadores convocades catalanes. ha sigut molt superior al conjunt croat tot i que no ha fet un bon partit. La diferència entre les dues seleccions era clara i al combinat estatal l’hi ha costat estar centrat durant tots els minuts.

En el primer quart ja s’ha avançat amb un 5-2 i s’ha arribat al descans amb un 9-5 pel conjunt estatal. La segona meitat ha estat molt més clara i amb més encert pel conjunt estatal amb un parcial de 8-1. Pili Peña i Paula Camus han marcat 4 gols cada un i Isabel Piralkova n’ha fet 3.