El KH-7 Granollers segella l’accés als quarts de la copa d’Europa amb un altre triomf a Erice (29-30)

A la mitja part, l’equip vallesà ja dominava el rival per 11-17

Tot i els 7 gols de renda de l’anada (34-27), el KH-7 BM Granollers ha tornat a superar l’Erice (29-30) per segellar amb molta autoritat l’accés als quarts de final de la copa d’Europa. El segon assalt dels vuitens de final ha tingut moltes similituds amb el primer. L’equip vallesà, molt concentrat en defensa, ha fulminat el seu rival a còpia de contraatacs i ha tingut en Guarieiro (8 gols) a la seva jugadora més efectiva. A la mitja part, ja dominava per 11-17 i només el relaxament en el tram final ha permès que el conjunt sicilià equilibrés el resultat amb un parcial de 11-4.

Després de deu minuts d’intercanvi de gols (6-6), el Granollers ha fet la primera estrebada precisament quan ha rebut la primera exclusió. L’Erice, que ha fallat el primer penal, ha gestionat fatal la superioritat i el conjunt vallesà ho ha aprofitat per prendre la iniciativa (6-8). Guarieiro (7 gols a la primera meitat) trobava escletxes en l’eix de la rereguarda local i l’equip de Robert Cuesta podia marcar gols fàcils de contraatac gràcies a les intervencions de Marta Mera sota els pals i a les nombroses pèrdues de pilota de l’Erice. Així, s’arribava a l’equador amb un parcial molt favorable a les catalanes (11-17), molt semblant al de fa una setmana a Granollers (18-11). L’accés als quarts de final, amb 13 gols de renda a l’eliminatòria, estava més que encarrilat i només faltava rematar la feina.

La segona part no ha tingut més història. Amb l’eliminatòria resolta, els dos tècnics han repartit minuts de joc entre totes les jugadores. El Granollers ha sabut gestionar la renda i ha arribat fins als 8 gols de diferència en diverses ocasions (18-26). En el tram final, però, ha abaixat la guàrdia. Ha donat aire al rival, que a còpia de contraatacs ha retallat el desavantatge fins al 29-30, amb un parcial de 11-4.