Handbol

El KH-7 Granollers, emparellat amb el Rocasa Gran Canària en els quarts de la copa d’Europa

L’anada es jugarà a casa el 9 o 10 de març i la tornada a domicili, el 16 o 17 del mateix mes

El KH-7 BM Granollers ha quedat emparellat amb el Rocasa Gran Canària en els quarts de final de la copa d’Europa i en cas de sortir-ne vencedor s’enfrontaria en els semifinals amb el guanyador de l’Elx-Gjorche Petrov de Skopje, segons ha determinat el sorteig que s’ha efectuat aquest matí a Colònia. Els altres dos emparellaments de quarts de final són el Iuventa Michalovce (Eslovàquia)-Cabooter Venlo (Països Baixos) i l’Sport Lisboa e Benfica (Portugal)-Armada Praxis Yalikavaspor (Turquia).

El KH-7 BM Granollers jugarà el primer partit a casa, el 9 o 10 de març, i l’eliminatòria es resoldrà a Gran Canària, el 16 o 17. A la lliga, l’equip canari ocupa la vuitena posició, just per darrera de les vallesanes, que han sumat 5 punts més (15 i 10). En la primera volta, el Granollers va vèncer a casa per un ajustat 24-23, mentre que el partit de la segona volta es disputarà precisament aquest dissabte (20 h).

El sorteig ja ha quedat predeterminat per a les semifinals i en cas de victòria el Granollers s’enfrontaria al vencedor de l’Elx i el Gjorche Petrov de Skopje, de Macedònia del Nord. Els partits es jugaran entre el 20-21 i el 27-28 d’abril. La final també es disputarà en partits d’anada (18-19 de maig) i tornada (25-26).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)