Rugbi

La versió en català del web de la USAP, més a prop

La lluita liderada per un grup de penyes i aficionats de la USAP perquè el web oficial del club tingui una versió en català ha fet un pas més. Els seguidors, que fa mesos van començar una campanya de recollida d’adhesions, van fer entrega de les mostres de suport al club. Concretament, abans del partit de diumenge contra el Newcastle Falcons, van entregar un dossier amb les entitats i particulars adherits al director general del club, Bruno Rolland, a la gespa de l’Estadi Aimé Giral.

Hi van participar, a més de membres de les penyes Els Valencians, Trabucaires i Barcelonista Usapista Avant, entitats com Ràdio Arrels, la Penya La Bronca, Plataforma per la Llengua, La Bressola i Aire Nou de Baó. Els impulsors de la campanya expliquen que Bruno Rolland els va comunicar el desig d’intensificar i millorar les relacions amb el Sud i que tenen la intenció, en la temporada vinent 2024-2025, que la seva web ja tingui versió en català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)