Còrfbol

El KC Barcelona lluitarà pel títol europeu de la KCL Challenger

Disputa la fase final a partir de demà i fins diumenge a Lisboa

El Korfbal Club Barcelona lluitarà a partir de demà i fins diumenge pel títol europeu de la KCL Challenger en la fase final de quatre equips que es disputarà a Lisboa (Portugal). El conjunt barceloní tindrà tres rivals als que haurà de superar en una lligueta de tots contra tots: El MKS Marcovia Marki polonès, el Trojans KC anglès i el KK Brno txec. Aquest és el segon títol d’importància a nivell europeu.

Demà a la tarda el KC Barcelona iniciarà la competició contra el Trojans (19 hora catalana) i dissabte jugarà contra el Brno (14 h). Tancarà la fase final diumenge contra el Markovia Marki (13.15 h).

Els barcelonins es van classificar per aquesta fase final en la segona ronda de la IKF Champions League que es va disputar a Polònia al mes de desembre. Van ser segons del seu grup i van passar a aquesta final Challenger. El CK Vallparadís i el Platja d’Aro KC també hi van ser presents i van quedar eliminats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)