Més esport

La candidatura de Pere Manuel guanya les eleccions al COPLEFC

Les eleccions a la presidència del Col·legi de professionals de l’activitat física i l’esport (COPLEFC) han donat com a candidatura guanyadora la de Pere Manuel Gutiérrez, amb el seu equip integrat per Xavier Nadal Mestre, Meritxell Ibáñez Pellicer, Oscar Durán Gutiérrez, Araceli González Lafont, Eduard Serrano Giménez, Ramon Cuadrat García i Ignasi Fàbregues Barceló. Han obtingut 447 vots, o sigui el 50,5% dels vots registrats. Per la seva part, la candidatura d’Elisabeth Boloix Ripoll ha obtingutr 438 vots, és a dir, el 49,9%. El resultat és el producte d’una participació del 15,56% de l’electorat, és a dir, 885 col·legiats i col·legiades, fet que suposa tot un rècord de participació.

A partir d’ara el calendari electoral previst estableix que el resultat esdevindrà ferm el proper dia 8 de febrer, amb una convocatòria de la junta de govern sortint, en què es resoldran possibles impugnacions, si s’escau, i prendrà possessió la candidatura guanyadora, una confirmació que es traslladarà al Consejo COLEF i a la Generalitat de Catalunya.

La junta electoral, constituïda pels vocals de la junta, en ser càrrecs al marge del procés electoral, és a dir, no integrats de les candidatures, es felicita una vegada més per l’opció de les votacions electròniques, pel que significa de rapidesa en l’obtenció dels resultats, així com la fortalesa i transparència del procediment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)