Waterpolo

Victòria fàcil d’Espanya enfront Xina (5-18) per iniciar el mundial

La selecció estatal, amb tretze catalanes, ha sentenciat el partit en el segon període

La selecció espanyola ha iniciat el mundial de Doha amb una victòria fàcil contra Xina per 5-18 (2-3, 2-5, 1-4 i 0-6). Espanya, amb tretze jugadores catalanes, ha dominat des de l’inici i ha sentenciat el partit en el segon quart. El conjunt xinès, entrenat pel tècnic català Joan Jané, ha empatat a l’inici del segon període (3-3) i això ha fet reaccionar al conjunt estatal, que ha marcat tres gols seguits i s’ha distanciat en el marcador. Al descans s’ha arribat amb un 4-8 pel conjunt dirigit per Miki Oca i en la segona meitat el domini ha estat total i les xineses només han pogut notar un gol més. Paula Crespi ha estat escollida la millor del partit i ha estat la màxima anotadora de la selecció espanyola amb tres gols. Els gols han estat molt repartits i un total de deu jugadores han marcat.

En l’altre partit del grup B Grècia ha derrotat per 11-6 França. El proper partit de la selecció espanyola femenina serà dimarts contra les gregues (17 h), en el que estarà en joc el primer lloc del grup. La selecció espanyola masculina debuta en el mundial demà dilluns contra Sud-àfrica (7 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)