Natació

Espanya acaba cinquena en els equips acrobàtics en el mundial

L’equip estatal, amb tres catalanes, ha sumat 219.9367 punts i ha mantingut el lloc de la preliminar

L’equip espanyol acrobàtic ha finalitzat en la cinquena posició del mundial de Doha i s’ha quedat sense poder pujar al podi. Espanya, amb les catalanes Txell Mas, Txell Ferré i Iris Tió, ha finalitzat amb 219.9367 punts, una puntuació menor de la que va aconseguir en el preliminar (220.3767). El conjunt estatal ha pujat la impressió artística fins els 86.1000 punts –la trecera millor–, però en l’execució ha tret una nota inferior amb 133.8367. Respecte a la preliminar Espanya ha mantingut la posició tot i que ha estat superada pels Estats Units que ha fet un gran exercici, el de més dificultat, i ha acabat tercer amb 242.2300 punts. Mèxic, que va entrar a la final amb la tercera nota, ha rebut dues penalitzacions de base mark i ha baixat fins la desena plaça.

El títol mundial ha estat per la Xina, que ha revalidat la medalla d’or que va guanyar a Fukuoka l’any passat amb 244.1767. L’equip xinès ha superat per només vuit dècimes de punt Ucraïna que ha guanyat la medalla de plata amb 243.3167 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)