Natació

Segona puntuació per a Dennis González en el preliminar del solo lliure del mundial

El barceloní, que defensa el títol, només ha estat superat pel xinès Yang

Dennis González ha aconseguit la segona millor puntuació en el preliminar del solo lliure del mundial que s’està disputant a Doha. El nedador barceloní ha sumat 191.3562 punts, i ha estat el que ha rebut la millor nota en l’impressió artística amb 85.2500 punts, i la segona en l’execució amb 106.1062. El nedador del CN Kallípolis defensa el títol mundial que va aconseguir fa un any a Fukuoka i sembla que el seu màxim rival serà el xinès Shuncheng Yang, el campió mundial de solo tècnic, que ha aconseguit clarament la millor puntuació amb 213.9999, després de presentar la coreografia amb més dificultat.

La tercer millor puntuació, a més de 17 punts del català, ha estat per l’italià Giorgio Minisini que va ser segon en la final del solo tècnic i que en el preliminar del lliure ha arribat als 174.1583 punts. La final del solo lliure serà demà dimecres a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)