Tennis taula

Sis equips catalans, a les copes

Tennis de taula. El Borges, que presenta dos equips, defensa el títol masculí, i també hi competiran el CER l’Escala i l’Olot. En la categoria femenina jugaran el Reus i el Vic

Sis equips catalans disputaran les copes masculina i femenina a partir d’avui i fins dimarts al Palau d’Esports Catalunya, a Tarragona. En la categoria masculina l’Enoli Les Borges Vall defensa el títol que va aconseguir l’any passat i que ha guanyat en quatre ocasions. El conjunt de les Garrigues presenta dos equips i també competirà les Borges General d’Olis, el conjunt de la divisió d’honor. També hi seran presents el CER Robin Prisco l’Escala i el CTT Olot. En la copa femenina hi haurà dos representants de Catalunya: el Miró Ganxets Reus i el Girbau Vic.

En la competició femenina hi ha tres grups de tres equips i el conjunt reusenc jugarà al grup 1 contra el Cartagena murcià i el Priego andalús. Al grup 3 l’equip osonenc s’enfrontarà al Leka Enea basc i al Linares andalus. Els dos primers de cada grup continuaran en competició i passaran als quarts de final.

Setze equips disputaran la copa masculina i quatre, cap català, han passat directament als quarts. Els altres dotze jugaran en quatre grups de tres equips i només el primer passarà als quarts. En el grup 1 el CER l’Escala jugarà contra l’Alacant i el Leka Enea B, mentre que l’Olot està al grup 2 i tindrà com a rivals l’Alzira i el Linares. El Borges jugarà al grup 3 i s’enfrontarà al Collado Mediano madrileny i al Múrcia. Finalment al grup 4 hi jugarà el conjunt B del Borges contra el San Sebastián de los Reyes madrileny i l’Elx.

Les semifinals estan previstes per al dilluns dia 26 i les dues finals es disputaran el dimarts 27. El mateix dimarts s’iniciarà el campionat individual a les mateixes instal·lacions tarragonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)