Còrfbol

Catalunya jugarà l’europeu sub-19 contra Bèlgica, Txèquia, Hong Kong i Eslovàquia

La selecció catalana de corfbol sub-19 ja coneix quins seran els seus rivals a la fase de grups del pròxim campionat d’Europa sub-19 que es disputarà del 29 al 31 de març de 2024 a Vilanova i la Geltrú i Sitges. Després del sorteig emès en directe ahir al vespre al canal oficial de la Federació Internacional de Korfbal (IKF) , les seleccions de Bèlgica, Txèquia, Hong Kong, Eslovàquia i Catalunya competiran entre elles al grup B per aconseguir finalitzar entre les dues primeres posicions, fet que els hi permetria classificar-se per a les semifinals del torneig a la 2a fase.

A priori, el conjunt català ha evitat el grup més complicat, ja que tres seleccions de nivell similar als nostres, com són l’alemanya, la portuguesa i l’anglesa, hauran de lluitar juntament amb la potentíssima neerlandesa per les dues primeres posicions d’aquest altre grup i poder optar a posicions de podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)