Futbol sala

El Barça perd a Jaén (3-2) i torna amb dos lesionats més

L’Industrias marca aviat, però cau per la mínima contra el Cartagena (1-2)

El Barça i l’Industrias han perdut per la mínima els seus partits en la 22a jornada. Els blaugrana han estat derrotats per 3-2 a la pista del Jaén, el tercer, i els colomencs per 1-2 a casa contra el Cartagena. El Barça ha pagat molt cara la derrota ja que ha tingut dos lesionats més, Sergio Lozano ha notat una punxada a la part posterior de la cuixa esquerra al final del primer temps i ja no ha jugat en la segona meitat. A sis minuts del final Sergio González s’ha fet mal al genoll esquerra i ha sortit de la pista en llitera. L’Industrias ha tingut la baixa unes hores abans del partit de Corso amb un problema muscular en el bessó intern. El Barça, encara bo, manté el lideratge amb 2 punts més que El Pozo, que ha empatat a casa  amb el Viña Albali (2-2).

Els blaugrana han estat dominats pels andalusos en els primers minuts i el porter Dídac ha hagut de fer algunes bones intervencions. El Barça ha anivellat el partit pel que fa a joc i ocasions. Catela ha enviat un pilota al pal i el Jaén també ho ha fet uns minuts després. A dos minuts per acabar la primera meitat Sergio González ha aprofitat una bona acció d’atac per marcar el 0-1 amb que s’ha arribat al descans. En la segona meitat Antonio ha marcat el 0-2, però el Jaén ha donat la volta al partit. Rosa ha fet l’1-2 i poc després s’ha lesionat Sergio González. Immediatament els andalusos han empatat de doble penal. A tres minuts del final Catela ha fallat un penal i a menys d’un minut i mig per la fi Chino ha marcat el 3-2 definitiu.

Derrota de l’Industrias

Els colomencs han fet un bon inici de partit, han dominat al seu rival i s’han avançat amb un gol de Cardona en el minut tres. Al Cartagena l’hi ha costat entrar en el partit, però finalment ho ha fet i ha tingut algunes clares ocasions fins que a un minut del descans Jesús ha empatat (1-1). L’Industrias ha disposat d’un doble penal en el darrer minut, però el porter visitant l’ha aturat. En l’inici de la segona meitat els colomencs han buscat tornar a posar-se per davant, però ha estat el Cartagena el que ha marcat a nou minuts del final, i ha sabut mantenir la mínim avantatge malgrat els intents dels locals per empatar.