Waterpolo

El Barceloneta s’encalla contra l’Olympiacòs

Waterpolo. L’equip mariner encaixa al Pireu la primera derrota a la Champions

Olympiacòs 10 Barceloneta 7

OLYMPIACÒS:Bijac; Loncar (1), Vamos (1), Genidounias (5), Fountoulis, Gouvis, Dervisis (1), Buslje, Alafragkis, Dimou (2), Gkillas, Papanastasiou i Zerdevas.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Sanahuja (1), Munárriz (3), De Toro, Larumbe, Pavillard, Paul, Tahull, Perrone (1), Biel, Zovic i Porter.PARCIALS:4-2, 2-0, 2-2 i 2-3.

La marxa triomfal de l’Atlètic Barceloneta va rebre ahir un revés al Pireu amb l’ensopegada contra l’Olympiacòs, que fa que s’ajusti la classificació en el grup B de la fase de quarts de la Champions i redueix el marge d’error del conjunt mariner si vol accedir a la final a quatre. En aquest sentit, la pròxima jornada a la piscina de Sant Sebastià contra el Ferencvàros, líder amb sis punts, serà clau. L’equip d’Elvis Fatovic va pagar la seva mala posada en escena (6-2) davant un rival que va tenir en Bijac (12 aturades) a la porteria i Genidounias (5 gols) en atac els seus grans referents. L’Atlètic Barceloneta va reaccionar a la segona meitat, però no va ser suficient per tombar un conjunt grec que va tenir en tot moment el control de la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)