Waterpolo

El salt de qualitat del Sant Andreu

Waterpolo. L’equip de Javi Aznar no es posa límits en la seva estrena en la final a quatre

Líder en la lliga de divisió d’honor i invicte en la fase de grups de la Champions, el Sant Andreu és la gran sensació del curs i no es posa límits en la seva estrena en la final a quatre europea, aquest cap de setmana a la Nova Escullera del CN Barcelona. El club andreuenc va començar la temporada amb moltes cares noves –Paula Crespí, Roline Maria Schuijt, Alba Muñoz, Maria Mia Bogachenko, Nona Pérez i Elena Ruiz– i Javi Aznar ha sabut encaixar-les amb la resta de jugadores de la plantilla per formar un equip guanyador.

El tècnic andreuenc té clares les consignes amb vista a la semifinal (dissabte, a les 12 h) contra el sis vegades campió i defensor del títol, l’Astralpool CN Sabadell. El que funciona no cal tocar-ho. “Si volem tenir alguna possibilitat, hem de fer el que hem fet fins ara, i que ja ens ha servit per guanyar l’Orizzonte Catània (dos partits), així com el mateix Sabadell i el Mataró en la lliga. Cal anar amb molta determinació a buscar el partit i, a partir d’aquí, a veure què passa. Les jugadores del Sabadell tenen molta experiència i estan avesades a aquest tipus de partits”, remarca Aznar. “Veure el que hem aconseguit fins ara fa una mica de vertigen, però la sorpresa és relativa, perquè les jugadores s’ho estan treballant molt i estan fent un joc fantàstic”, remata el tècnic andreuenc. Javi Aznar considera que potser no té alguna de les millors jugadores, però sí “un gran equip”. “Aquesta és la nostra fortalesa, totes rendeixen i totes són importants”, etziba. Més enllà de la força del col·lectiu, el Sant Andreu té com a guardiana de la porteria la internacional Martina Terré, tota una garantia sota els pals i que afronta la cita amb la màxima ambició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)