Tennis

Nadal s’acomiada del Godó

Tennis. El 12 vegades guanyador del Barcelona Open Banc Sabadell és derrotat en la segona eliminatòria per De Minaur per 5-7 i 1-6

Rafael Nadal es va acomiadar del Godó amb una derrota en la segona eliminatòria en el que podria haver estat el seu darrer partit a Barcelona, segons va dir ell mateix en la roda de premsa. El 12 vegades guanyador del Barcelona Open Banc Sabadell va perdre per 5-7 i 1-6 contra Alex de Minaur, el quart favorit, en 1h52. L’australià es va mostrar molt sòlid i va saber aprofitar les seves oportunitats davant el manacorí, que no està en el seu millor moment, ja que tornava a competir després de molts mesos absent del circuit. Aquesta va ser la segona derrota de Rafael Nadal en la pista central de les instal·lacions del RCT Barcelona des que l’any 2017 es va batejar amb el nom de Rafa Nadal. La primera va ser l’any 2019 en la primera semifinal contra Dominic Thiem.

En el primer set, Rafael Nadal va cedir el seu servei en el primer joc, i Alex de Minaur es va avançar amb un 3-1. El manacorí va anar millorant el seu joc, i això el va portar a guanyar tres jocs seguits i a situar-se amb un 3-4. Un nou break de l’australià en l’onzè joc va encaminar el seu triomf en el primer set. Alex de Minaur va sortir amb intensitat en el segon set i va buscar solucionar el partit per la via ràpida. Rafael Nadal va guanyar el primer joc, però després va perdre els sis següents de manera consecutiva i va caure derrotat.

Casper Ruud, el tercer favorit, va complir i es va classificar per als vuitens de final en derrotar Alexandre Muller per 6-3 i 6-4. El noruec, triple finalista de grans eslams, va començar amb un 0-2 en contra, però després va reaccionar, va guanyar cinc jocs seguits i es va emportar el primer parcial. En el segon set, Casper Ruud va dominar més i es va avançar amb un 4-1, però no va acabar de tancar el partit i el francès li va complicar el segon set fins al final. El cinquè cap de sèrie, el grec Stefanos Tsitsipas, tres cops finalista del Godó i recent guanyador de Montecarlo, va superar la segona eliminatòria en derrotar per 6-4 i 7-5 l’austríac Sebastian Ofner. El primer set, el va encarrilar ràpidament, però en el segon va tenir molts més problemes i va remuntar un 4-5.

En aquesta jornada van quedar eliminats tres favorits. El francès Ugo Humbert, el sisè cap de sèrie i que és la revelació de l’any després d’haver guanyat dos tornejos, va perdre per un doble 6-4 contra el serbi Dusan Lajovic en només 1h16. El novè favorit, el xilè Nicolas Jarry, va ser superat per 7-6 (5) i 6-3 per l’argentí Marco Trungelliti en gairebé dues hores. L’italià Lorenzo Musetti, desè cap de sèrie, ha estat superat pel granadí Roberto Carballés per 7-6 (4) i 6-4. Alejandro Davidovich, l’onzè favorit, es va classificar per als vuitens de final sense jugar, ja que el txec Tomas Machac va ser baixa per malaltia.

El que és normal és que hagi sigut el meu últim partit en el Godó. Tothom sap com ha sigut d’important aquest torneig en la meva carrera
M’hauria agradat lluitar pel torneig, però no podia ser. L’objectiu era tornar a jugar i això és el que he fet
Rafael Nadal

Granollers, als quarts en els dobles

Marcel Granollers i Horacio Zeballos van debutar en el quadre de dobles del Godó amb una victòria treballada i es van classificar per als quarts de final. El barceloní i l’argentí, els primers caps de sèrie del torneig, van superar els vuitens de final en derrotar per 6-3, 5-7 i 10-5 el jugador d’Àvila Daniel Rincón i el barceloní Oriol Roca en 1h36.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)