Gimnàstica

Un assaig abans dels Jocs

Gimnàstica. Joel Plata i Thierno Diallo competeixen a l’europeu de Rimini amb bones expectatives, tres mesos abans de la cita olímpica

Els gimnastes catalans Joel Plata (CG Sant Boi) i Thierno Diallo (Egiba Manresa) tornaran a ser dos dels puntals de la selecció espanyola que competeix des d’avui fins diumenge en l’europeu de Rimini (Itàlia). La prova, a tres mesos vista dels Jocs Olímpics de París, servirà per calibrar l’estat de forma de l’equip estatal, que l’any passat va ser sisè.

Absent de l’europeu d’Antalya 2023 perquè encara no s’havia recuperat de l’accident de trànsit de Portugal que el va obligar a passar per la sala d’operacions, Plata tornarà a ser una de les apostes de l’equip estatal en el concurs complet. A l’europeu de Munic 2022 va obtenir la quarta plaça de la general i la tercera en la final de barra. A Antalya el protagonisme va ser per a Thierno Diallo, tercer en paral·leles i desè en el concurs complet. Aquest cop el manresà prendrà part en tots els aparells, tret de la barra. En la jornada d’avui es disputarà la final del concurs complet, que servirà de classificació per a les finals per aparells (divendres i dissabte) i per equips (diumenge).

A més de l’europeu absolut, també es disputa el júnior, que tindrà triple representació catalana amb Gabriel Barris (Salt GC), Álvaro Giráldez (Egiba) i Sergio David Kovacs (CG Sant Boi). En aquesta categoria dijous es disputa la qualificació, dissabte, les finals per aparells, i diumenge, el concurs complet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)