Tennis

Nadal mostra un gran nivell i venç De Minaur per 7-6 (6) i 6-3 a Madrid

El manacorí ha superat al desè favorit i s’ha classificat per la tercera eliminatòria

Rafael Nadal ha aconseguit una gran victòria contra Alex de Minaur, el desè favorit, i s’ha classificat per la tercera eliminatòria de l’ATP 1.000 de Madrid. El manacorí s’ha imposat per 7-6 (6) i 6-3 en dues hores i un minut de partit a l’australià, que va ser el seu botxí en el recent Barcelona Open Banc Sabadell. El primer set ha estat molt disputat i anivellat i els dos jugadors s’han trencat el servei en dues ocasions. S’ha arribat al tie-break, i s’ha imposat Rafael Nadal per 7-6 (6). En el primer joc del segon set el manacorí ha trencat el servei del seu rival, i ha mantingut aquesta avantatge fins imposar-se per 6-3. El seu proper rival serà l’argentí Pedro Cachin.

L’italià Jannik Sinner, el primer cap de sèrie, ha superat fàcilment per 6-0 i 6-3 al seu compatriota Lorenzo Sonego, mentre que el rus Danïil Medvédev, el tercer favorit, ha necessitat tres sets (2-6, 6-4 i 6-4) per guanyar l’italià Matteo Arnaldi. Ha quedat eliminat el sisè favorit, el grec Stefanos Tsitsipas, que ha perdut per 6-4 i 6-4 contra un jugador sortit de la fase prèvia, el brasiler Thiago Monteiro.

En el quadre femení la primera favorita, la polonesa Iga Swiatek, no ha tingut cap problema per derrotar per un doble 6-1 a la romanesa Sorana Cirstea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)