El KH-7 Granollers perd i queda eliminat en els quarts de la lliga

El Costa del Sol Màlaga s’ha imposat en el partit de tornada per 27-19

El KH-7 Granollers ha quedat eliminat en els quarts de final de la lliga al perdre el partit de tornada a la pista del Costa del Sol Màlaga per 27-19. El conjunt vallesà va empatar (25-25) en l’anada que va disputar a casa contra el segon classificat de la fase regular. Ester Somaza ja marcat 6 gols i Lea Kofler i Cristina Polonio n’han fet 3 cada una.

La primera meitat ha estat anivellada fins al quart d’hora de joc en que el conjunt local s’ha avançat de cinc gols (11-6). El Costa del Sol Màlaga ha arribat a dominar per vuit gols (15-7) i s’ha arribat al descans amb un 16-9. En la segona meitat el KH-7 GRanollers ha intentat anivellar el partit i després d’un parcial de 0-5 s’ha situat a només tres gols (18-15) a vint minuts del final. El conjunt malagueny ha tornat a imposar el seu ritme i ha arribat de guanyar de deu gols (26-16) a cinc minuts del final, al que s’ha arribat amb un marcador de 27-19.