Futbol sala

Triomf del Barça contra l’Inter (2-3) abans de la Champions

El Barça ha superat amb bona nota l’examen contra l’Inter (2-3), un triomf que l’acosta a assegurar el primer lloc de la fase regular –encara no matemàtic– i que li dona energia per a la final a quatre de la Champions.

Els primers minuts del partit han estat equilibrats i sense perill a cap de les dues porteries. El guió s’ha accelerat quan l’Inter ha aprofitat una errada en la sortida de pilota del Barça. Drahovsky, després d’una aturada de Dídac, ha fet l’1-0 (10’). La reacció ha estat imminent, en una jugada amb un pèl de fortuna, perquè Touré ha servit un córner i Raúl Gómez s’ha marcat l’1-1 en pròpia porta (11’). Dídac ha mantingut a ratlla els madrilenys, i Matheus, amb un potent xut amb la dreta, ha marcat l’1-2 poc abans del descans (18’).

En començar la segona part, el Barça ha trigat només 20 segons a marcar l’1-3, en una gran acció col·lectiva que Pito ha resolt (21’). Amb l’Inter atuït, els blaugrana han trobat espais i han tingut oportunitats per marcar el quart. Però no l’han fet, i els madrilenys s’han tornat a posar de ple en el partit amb un gran gol de Raúl Gómez (28’).

Amb l’avantatge mínim i cinc faltes, ha tocat patir. Ha aparegut Dídac, que ha evitat el gol en el primer doble penal dels locals, executat per Terry (33’). Adolfo ha tingut a prop el 2-4 en un xut, però en l’acció posterior l’Inter ha estat a punt d’empatar. El Barça ha sabut patir i assegurar el triomf contra un Inter que veu tallada la sèrie de sis victòries seguides.