Handbol

El Barça segella el bitllet per a Colònia amb un nou triomf contra el PSG (32-31)

Tot i els 8 gols de renda (22-30), l’equip català ha tornat a superar el campió francès en un màgic Palau Blaugrana

El Barça ha tornat a superar el París Saint-Germain (32-31) i serà per sisena vegada consecutiva, dotzena en quinze edicions, a la final a quatre de la Champions a Colònia. Sorprenentment, el Kiel s’ha convertit en el quart equip classificat per a la fase final després de remuntar els 9 gols de desavantatge del Montpeller (39-30) i capgirar l’eliminatòria amb una contundent victòria per 31-21. El Magdeburg, el vigent campió, i l’Aalborg ja havien segellat el bitllet ahir. Abans de començar el partit en un Palau Blaugrana ple a vessar, amb 5.467 espectadors rècord del curs i de recaptació (més de 60.000 euros), el Barça ha fet un petit homenatge a Nikola Karabatic, que va deixar petja en les dues temporades en les files culers (2014-15) i que amb 40 anys tancarà la seva carrera esportiva després dels Jocs Olímpics de París.

El Barça ha marcat el ritme de joc durant tota la primera meitat. Amb Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals, recuperant pilotes en defensa i amb gols en transició, l’equip blaugrana ha anat guanyant terreny al seu rival fins arribar al descans amb un parcial de 17-12. Mem i Janc eren els jugadors més efectius en atac en un conjunt blaugrana que es trobava molt còmode sobre la pista. Per part parisenca, Elohim Prandi, tot i no estar en les millors condicions físiques, ha deixat el seu segell i era l’única resposta visitant al domini local. Amb el parcial al descans (17-12), el Barça afrontava la segona meitat amb 13 gols de renda en el global de l’eliminatòria.

A l’inici de la segona meitat, el Barça ha eixamplat la renda fins als 7 gols (20-13). Amb la classificació assegurada, l’equip blaugrana ha abaixat una mica de revolucions i el PSG ho ha aprofitat per retallar diferències amb un parcial de 0-4 (20-17). Dues canonades de Mem tornaven a obrir bretxa (25-20), però el partit havia entrat en una fase d’intercanvi de cops, i el conjunt de Raúl González replicava fins al 29-27. La mala notícia del tram final ha estat la lesió al genoll de Pol Valera, que ha hagut d’abandonar la pista en braços de Frade i Mem. Petar Cikusa també s’ha fet una ferida a la boca després d’un cop Ntanzi, que ha vist la targeta vermella. Sense més incidents, el Barça ha segellat el triomf per 32-31 i ha pogut celebrar la classificació amb l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció