Futbol sala

El Palma, a la final de la Champions als penals

El vigent campió ha remuntat un 4-2 al Benfica a la segona part i des del punt fatídic dues aturades de Carlos Barrón han dictat sentència

El Palma, el vigent campió europeu, ha segellat l’accés a la final de la Champions de Yerevan en la tanda de penals després de remuntar un 4-2 contra el Benfica a la segona part. A la pròrroga no s’ha mogut el 4-4 del marcador i en els penals les aturades de Carlos Barrón als xuts de Diego Nunes i Rocha han dictat sentència.

Els dos primers gols del partit han arribat en jugades d’estratègia. Lúcio Júnior (6’) ha rematat una centrada d’Alfonso Jesús i el Palma ha replicat d’immediat en un xut de falta rubricat per Gordillo (8’). Tot i que el conjunt illenc portava la iniciativa, el Benfica ha estat més efectiu i Jacaré (10’), després d’una bona triangulació, ha tornat a colpejar per arribar al descans amb avantatge (2-1).

El panorama s’ha complicat per al campió a l’inici de la segona meitat. Lúcio Júnior ha guanyat un cara a cara amb el porter Carlos Barrón (21’) després d’una bona recuperació d’Alfonso Jesús a mitja pista. L’equip verd estava grogui i encara més després de l’expulsió d’Ernesto després de rebre la segona targeta groga. El Palma, però, ha reaccionat amb el porter jugador i l’aparició de l’armeni Luan Muller, que ha retallat diferències (33’) i s’ha guanyat l’ovació del públic assistent a les grades del Demirchyan Arena. Lucio Jr., un dels jugadors de la semifinal, ha marcat el quart a porteria buida després d’un rebot (36’). Però el campió encara no havia dit la seva última paraula. Ha insistit amb el porter jugador i ha trobat premi amb les dianes de Marcelo (37’) i Gordillo (38’), que ha acabat forçant la pròrroga a 1:22 pel final. En el temps extra, el Palma ha gaudit d’un doble penal, però Rómulo ha xutat desviat i el marcador ja no s’ha mogut. Els penals han dictat sentència.