Waterpolo

Els quatre favorits jugaran les semifinals de la copa

Demà s’enfrontaran CN Sant Andreu-CN Terrassa i Assolim Mataró-Astralpool Sabadell

Els quatre caps de sèrie s’han classificat per a les semifinals de la copa femenina que s’està disputant a la piscina de Can Llong de Sabadell. La primera semifinal enfrontarà demà al CN Sant Andreu i al CN Terrassa (11.30 h), mentre que la segona la jugaran l’Assolim Mataró i l’Astralpool Sabadell (13 h).

El CN Sant Andreu s’ha imposat en el primer quart de final de la jornada per 8-5 (3-0, 0-1, 3-1 i 2-3) a l’Atlètic Barceloneta en un partit que ha dominat des de l’inici i en el que ha dosificat les forces. S’ha situat amb un 8-2 en l’inici dels darrers vuit minuts. Elena Ruiz ha marcat tres gols en el Sant Andreu i Itziar Martínez 2 en el Barceloneta. La victòria del CN Terrassa ha estat per golejada i ha guanyat per 21-11 (5-2, 5-3, 6-3 i 5-3) al Sant Cruz Tenerife Echeyre. En el primer quart les vallesanes ja han agafat avantatge i l’han anat ampliat en cada període. Isabel Piralkova ha anotat 6 gols i Pili Peña 4 pel CN Terrassa.

L’Assolim Mataró s’ha distanciat des del primer quart del CN Catalunya i ha guanyat per un clar 6-18 (1-4, 1-4, 3-5 i 1-5). Les mataronines sempre han controlat el partit i han anat incrementant poc a poc el seu marge. Pel Mataró han anotat 5 gols Simone Van de Kraats i Rita Keszthelyi. L’amfitrió de la copa, l’Astralpool Sabadell, s’ha imposat al CE Mediterrani per un més curt 15-12 (4-1, 3-3, 4-0 i 4-8). El conjunt sabadellenc ha agafat una bona diferència de gols al final del tercer quart (11-4), però en els darrers vuit minuts el Mediterrani ha fet un parcial de 0-5 i s’ha apropat fins el 13-11 a tres minuts del final. La victòria no ha perillat, però ha estat una avís. Judith Força ha marcat 4 gols per les sabadellenques i Daniela Moreno n’ha fet 4 per les barcelonines.

Quarts de final
Sant Andreu - At. Barceloneta 8 - 5
Terrassa - Tenerife Echeyde 21 - 11
Catalunya - Mataró 6 - 18
Sabadell - Mediterrani 15 - 12
Semifinals (avui)
Sant Andreu - Terrassa 11.30 h
Mataró - Sabadell 13 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 13.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció