Futbol sala

L’Industrias perd de manera clara a la pista del Pozo, el segon (8-5)

Ha fet un mal inici i ha encaixat gols molt seguits

L’Industrias Santa Coloma ha perdut de manera clara (8-5) a la pista del Pozo Múrcia, el segon de la classificació, en un partit que ha iniciat malament i en el que ja no s’ha pogut recuperar, tot i que en el darrer minut ha anotat dos gols.

Els colomencs han fet un mal inici de partit i en el minuts cinc ja perdien per un 2-0. Malgrat encaixar un tercer gol, s’han recuperat una mica i han arribat al descans amb un 3-1 amb gol de Povill. En aquesta primera meitat ha debutat en partit oficial en el primer equip Víctor Pérez.

Novament en els primers minuts de la segona meitat han tornat a encaixar un gol (4-1). Uns minuts després ha estat l’Industrias el que ha anotat dos gols consecutius en un minut gràcies a Verdejo i Povill (4-3). El Pozo ha imposat el seu joc i en tres minuts ha marcat tres gols i amb el 7-3 ha sentenciat el partit. Peña ha marcat el 8-4 i Corso el 8-5 en l’últim minut.