Tennis

La txeca Siniakova guanya el Catalonia Open a Lleida contra l’egípcia Sherif

La txeca Katerina Siniakova (2), 40a del món i 13a de dobles –va ser la número 1–, ha derrotat a l’egípcia de 27 anys Mayar Sherif (72a de la WTA) per 6-4, 4-6 i 6-3 en 2h451 i és la campiona de la segona edició Catalonia Open WTA 125 Torneig Internacional Terres de Lleida, competició de vocació itinerant que s’ha jugat durant tot la setmana al CT Lleida.

La final ha arrencat amb ball de bastons. Un 0-2 a favor de Siniakova, ordenada i consistent, que Sherif li ha retornat de seguida (2-2), assumint el domini dels punts i apel·lant al seu gran cop de dreta. Totes dues han anat guanyant el seu servei fins que amb 5-4 a favor de la txeca, l’egípcia s’ha descentrat i ha comès tres errors no forçats seguits que li han costat el trencament i el set (6-4). Siniakova ha començat el segon parcial massa relaxada, ha comès errors i li ha donat aire a Sherif, que ha celebrat el trencament tot just en el primer joc. L’egípcia ha entrat amb facilitat amb la seva dreta dominant el centre de la pista i ha encarrilat el parcial amb una segona ruptura en el tercer (3-0). Siniakova ha renascut (3-3) però Sherif ha acabat la feina (6-4) i ha forçat el tercer set. En el tercer parcial, Siniakova s’ha avançat per 2-0 però Sherif ha igualat el resultat (2-2). A partir d’aquí, no obstant això, la txeca ha estat superior i ha segellat la victòria en la primera pilota de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció