Handbol

Langaro fitxa pel Dinamo de Bucarest

El lateral brasiler deixarà el Barça després de quatre temporades, on de moment ha guanyat 15 títols

El Dinamo Bucarest de Xavi Pascual ha anunciat el fitxatge del jugador del Barça Haniel Langaro a partir de la pròxima temporada i per dos cursos. Amb 29 anys, l’internacional brasiler deixarà de formar part del conjunt blaugrana després de quatre temporades. En aquests quatre anys a Barcelona, ha aconseguit –amb marge per ampliar-ho fins a final de curs– 15 títols, amb dues Champions, quatres lligues Asobal, dues Supercopes, tres copes del Rei i tres copes Asobal.

El lateral va arribar al Barça l’estiu de l’any 2020 provinent del Dunkerque francès, quan Xavi Pascual encara era l’entrenador. Ara, amb Carlos Ortega a la banqueta i Tim N’Guessan i Jonathan Carlsbogard a la seva mateixa posició, ha anat perdent protagonisme. En aquests quatre anys, ha marcat 405 gols en 178 partits. Al Dinamo de Bucarest es retrobarà l’entrenador que el va portar al Barça l’any 2020, Xavi Pascual. De fet, l’antic entrenador del Barça s’ha mostrat molt satisfet quan li han preguntat per la incorporació d’Haniel per a la pròxima temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció