Futbol sala

Més que el primer assalt de quarts

Futbol sala. El Barça inicia el ‘play-off’ pel títol de lliga contra el Manzanares en una jornada marcada pel triple homenatge a Ferrão, Velasco i Coelho

Sense títol de Champions, al Barça només li queda guanyar la lliga si vol jugar la competició europea el curs vinent. Aquest va ser el propòsit unànime de tota la plantilla a Yerevan, només minuts després de la desfeta en la final continental contra el Palma (1-5). Líder de la fase regular amb 63 punts, l’equip de Jesús Velasco enceta avui el camí dels quarts de final del play-off amb un Manzanares que s’estrena en aquesta eliminatòria i que arriba al Palau Blaugrana (20.45 h, Esport 3) disposat a esguerrar la festa culer. I és que el partit d’avui al santuari blaugrana servirà també per fer un triple homenatge al tècnic Jesús Velasco, i als jugadors Ferrão i André Coelho, que tancaran la seva etapa al club a final de curs. Tots tres rebran el reconeixement dels companys i del públic, i faran un breu parlament després del partit. En tot cas, els tres ja han expressat que sempre portaran “el Barça al cor” i que la millor manera de marxar és revalidant el títol de lliga.

Com tota la temporada, Velasco haurà de fer una convocatòria marcada per la llarga llista de lesionats. A les baixes ja segures de Lozano, Dyego, Sergio González i Álex Yepes s’hi afegirà la del mateix Ferrão, que arrossega molèsties pel llarg període d’inactivitat. Així, entre els 14 convocats hi haurà els components del filial Touré –que el curs vinent ja estarà definitivament al primer equip–, Tapias, Kokoro, Puigvert i Nicolás Marrón. Més enllà de voler brindar el triomf als tres homenatjats, Catela adverteix que s’ha de tenir el màxim respecte pel Manzanares.“Són uns quarts de final molt complicats contra un rival que afronta amb moltíssima il·lusió el play-off i que vindrà a menjar-se la pista. Com a mínim, hem d’igualar les seves ganes de guanyar si volem començar amb bon peu l’eliminatòria [és al millor de tres partits] i no posar-nos en un problema”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.