Natació

El circuit de travessies d’aigües obertes tindrà més proves i competitivitat

Demà es dona el tret de sortida amb la Travessia Badia de Palamós-Terra de Mar

La Travessia Badia de Palamós-Terra de Mar donarà demà el tret de sortida al nou circuit català de travessies d’aigües obertes, que compte amb més clubs i operadors i que donaran de ben segur un plus de competitivitat a l’especialitat. Ahir se’n van presentar les principals novetats a la seu de la Federació Catalana de Natació (FCN) amb la presència del president Ramon Bosch, el vicepresident esportiu Àlex Amorós, el president del comitè d’aigües obertes Sergi Roure i del vencedor del circuit de l’any passat, el fondista del CN Atlètic Barceloneta Nil Ibáñez. El circuit passarà de 15 a 21 proves, tot i que per puntuar se’n comptaran un màxim de set i un mínim de cinc. A més, algunes travessies, com les del Port de Barcelona, Banyoles, Baixada del Renaixement, Travessia d’Amposta, Fanar i Pantà de Sant Llorenç, tindran una puntuació addicional del 15% (0,15) respecte a la puntuació base. El president del comitè d’aigües obertes també va recalcar que es premiarà als tres primers classificats per categoria (infantil, júnior, absoluta i màster) i sexe.

D’altra banda, diumenge es disputa al Canal Olímpic de Castelldefels el campionat de Catalunya Open absolut, júnior, infantil i màsters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)