Waterpolo

El CN Sabadell venç el CN Barcelona i se cita amb el Barceloneta en la final de la lliga (12-10)

L’Astralpool Sabadell ha fet valer la seva condició de local i ha derrotat avui a Can Llong el CN Barcelona en el tercer i definitiu partit de les semifinals de la lliga de waterpolo masculina per 12-10 (3-3, 2-3, 3-2 i 4-2). Els màxims golejadors del Sabadell han estat Òscar Asensio (3) i Blai Mallarach (2), mentre que per part del Barcelona, han destacat Marc Valls (2), Lluc Bertran (2) i Abel Ramon (2). El partit ha estat igualadíssim. Amb 10-10, els gols de Blai Mallarach i Fran Valera han sentenciat.

L’equip de Quim Colet jugarà la final contra el Zodiac Atlètic Barceloneta, que va resoldre per 2-0 la seva sèrie contra el Mediterrani i que aspira al seu 24è títol. L’equip mariner ha guanyat la lliga ininterrompudament des del 2006. La final, que es juga al millor de tres partits i que començarà dimarts a la piscina del Barceloneta (20.15 h), és la repetició de la de l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)