Futbol Americà

Els Dragons sumen la seva primera victòria de l’any a la lliga europea

L’equip català s’imposa per 23-19 al camp de l’Helvètic Mercenaries per col·locar-se entre els primers del seu grup

El Barcelona Dragons debuten de la millor forma possible a el European League de Futbol Americà. Els catalans van guanyar 23-19 a Suïssa davant els Helvetic Mercenaries, resultat que els col·loca en la tercera posició de la conferència central, només per darrere dels Tirol Raiders d’Austria i dels Stuttgart Surge d’Alemanya.

Tornant al partit dels barcelonins, no van tenir les coses gaire senzilles per superar al conjunt helvètic. I és que, en el primer quart, cap dels dos va poder sumar un punt. Ja al segon quart, Mercenaries es va col·locar amb un 3-12 a favor que posava el partit en una situació crítica als visitants.

No obstant això, els Dragons va poder remuntar, passant al tercer quart amb un parcial de 14-7 a favor i un 17-19 encara en contra del conjunt català. Això sí, a l’últim quart, els Dragons van aconseguir un parcial de 6-0 que acabava amb el 23-19 i la primera victòria de la temporada després d’una gran remuntada en els dos últims quarts.