Ciclisme

Els cinc mallots de la Volta a Catalunya femenina es presenten a Manresa

Tenen uns dissenys innovadors i moderns

Els cinc mallots oficials de la primera edició de la Volta a Catalunya femenina s’han presentat a l’Ajuntament de Manresa, juntament amb la primera etapa amb sortida i arribada a la ciutat. La cursa, en la que hi participaran les millors ciclistes del món, es disputarà del divendres 7 al diumenge 9 de juny. Els mallots han estat realitzats per la marca Gobik, una empresa tèxtil que ha volgut fer un pas endavant presentant uns dissenys innovadors i moderns. El verd serà el color predominant en el mallot de la líder de la classificació general, patrocinat per Esportcat i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. El rosa serà el característic en el mallot de la líder de la classificació de la muntanya, patrocinat per Proride. El color blanc vestirà a la millor jove i està patrocinat per Vera. La líder de la classificació de la regularitat vestirà de verd amb el mallot amb la imatge de Catalunya. Finalment, el mallot de líder de la millor catalana, patrocinat per Moritz, amb uns colors molt característics.

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro; el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris; la responsable esportiva de la Volta Ciclista a Catalunya, Patrícia Ortega; i la corredora de la Selecció Catalana, Maria Banlles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.