Handbol

Els equips catalans, guardonats en la Gala ASOBAL

El FC Barcelona aporta 4 jugadors a l’All-Star i dos al Hall of Fame, amb el BM Granollers amb dos membres de l’equip a l’All-Star

La lliga d’handbol espanyola tanca la seva temporada 23/24 amb la celebració de la Gala Asobal que ha tingut lloc aquest any a Valladolid. La secció d’handbol del FC Barcelona va ser una de les grans triomfadores de la gala, amb quatre membres del club a l’All-Star de la temporada i dos jugadors que formen part de la primera cerimònia d’ingrés al Hall of Fame de la lliga ASOBAL. No obstant això, el Barça no va ser l’únic amb distincions, ja que el BM Granollers també va rebre dues distincions en l’All Star de l’any.

Per part del conjunt blanc-i-blau, el tècnic Antonio Rama i el lateral esquerre Antonio Garcia van ser els guardonats per l’organització com a millor lateral esquerre i millor tècnic de la temporada. Pel costat del conjunt blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas va estar distingit com a millor porter, Thiagus Petrus com a millor defensa, i Petar Cikusa com a jugador revelació de la temporada.

L’últim dels guardonats va ser Dika Mem com a millor lateral dret, però el jugador blaugrana no va poder assistir a la gala per culpa d’uns assumptes personals. Qui tampoc va poder estar a la cerimònia va ser Enric Masip, que va ser promocionat al Saló de la Fama en el seu primer any d’existència, com també va passar a Juanín García, exjugador del Barça durant els anys 2005 i 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.