Natació

Jessica Vall signa la plata en 200 m braça a Barcelona i cada cop és més a prop de la mínima olímpica

Jessica Vall (CN Sant Andreu), amb el millor dels seus somriures, ha ocupat el segon lloc en els 200 m braça del Mare Nostrum de Barcelona i amb un registre de 2:24.60 ha demostrat que la possibilitat d’aconseguir el bitllet per als seus tercers jocs olímpics és cada cop més factible. La deixeble de Jordi Jou, de 35 anys, arribava a la cita de la piscina Pere Serrat amb confiança després d’haver guanyat l’or a Canet de Rosselló (2:25.92) i a Barcelona, tot i fer plata, ha rebaixat amb més d’un segon aquest registre per situar-se cada cop més a prop de la mínima per a París (2:23.91). Com és habitual, la nedadora del CN Sant Andreu ha anat de menys a més i ha tingut en la campiona mundial de Doha, la neerlandesa Tes Schouten (2:22.67), un magnífic referent. Vall disposarà de tres setmanes per acabar d’afinar el seu estat de forma i aconseguir el seu objectiu en el campionat d’Espanya Open, que es disputarà a Palma.

Exhibició de Haughey

Una de les sensacions de la jornada ha estat l’exhibició de la hongkonguesa Siobhan Haughey, que durant 150 metres ha estat flirtejant amb el rècord mundial de 200 m lliures per acabar aturant el cronòmetre en 1:54.97, que en tot cas suposen una nova plusmarca del circuit (1:54.66) i del trofeu barceloní (1:55.22). La vallesana Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) ha estat testimoni de primera fila de la gesta de la campiona mundial perquè ha acabat tercera, amb 1:59.34. La competició s’ha tancat amb la victòria del coreà Woomin Kim, que ha establert un nou rècord del trofeu en els 400 m lliures (3:44.81). Anteriorment, també ho havia fet la jove italiana Benedetta Pilato en les sèries matinals de 50 m braça (29.89). En la final de la tarda ha vençut amb 30.06. Durant la sessió també ha brillat amb llum pròpia el romanès David Popovici en els 200 m lliures (48.49) i el coreà Minseop Kim (1:55.47), que en el tram final dels 200 m papallona li ha pispat la victòria a l’hongarès Kristof Milak (1:55.67).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)