Vela

El trofeu de la Copa Amèrica passarà per set ciutats catalanes

L’Escala, Palamós, Vilassar de Mar, Sitges, Tarragona i Cambrils podran gaudir del guardó abans que torni a Barcelona

L’organització de la Copa Amèrica ha anunciat que, durant el pròxim mes de juny, el trofeu s’exhibirà a set ciutats catalanes. Aquestes ciutats seran: L’Escala com a primera parada el pròxim 25 de juny, Palamós el dia 26, Vilassar de Mar, el 27 de juny, Sitges el 28, Tarragona el 29 i Cambrils com l’última parada el dia 30 de juny, abans de tornar el dia 1 de juliol a la ciutat de Barcelona.

Durant aquesta travessia, els presidents de cada un dels clubs i les autoritats locals donaran la benvinguda al trofeu i als representants de l’Amèrica Cup Event i, a més, en les diferents localitats, hi han programades una sèrie d’esdeveniments, com una exhibició de vela adaptada o diverses regates de formació inspirades en la mateixa competició.

A més, a cada distinció, hi haurà un espai de divulgació, on la ciutadania gaudirà gratuïtament d’una experiència immersiva i podran emular els millors regatistes als comandaments d’un simulador. També es podrà conèixer la història i conceptes clau de la competició, com els rols i la tecnologia.

Això sí, l’organització encara té més coses preparades, com la celebració de la primera regata femenina de la història, la Puig Women’s America’s Cup o la regata per a joves UniCredit Youth America’s Cup. També es vol donar visibilitat la gastronomia local amb motiu de la designació de Catalunya com Regió Mundial de la Gastronomia per a l’any 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)