Tennis

Granollers i Zeballos ja estan en els vuitens de quadre de dobles de Roland Garros

El català i l’argentí han derrotat per 7-6 (3) i 6-2 els austríacs Erler i Miedler

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, els número 1 mundial de dobles, s’han classificat pels vuitens de final del quadre de dobles de Roland Garros. El barceloní i l’argentí han derrotat per 7-6 (3) i 6-2 els austríacs Alexander Erler i Lucas Miedler en una hora i 21 minuts.

En el primer set els primer favorits del quadre de dobles han trencat el servei dels seus rivals en el tercer joc, però en el vuitè han cedit el seu i han arribat a perdre per 4-5. Marcel Granollers i Horacio Zeballos han anivellat el partit i s’han emportat la primera mànega en el tie-break.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos han estat millor en el segon set, s’han mostrat més consistents en el seu servei i no han donat cap possibilitat als seus rivals. Han fet dos breaks en el quart i en el vuitè joc i s’han emportat el set i la victòria.