Tennis

Badosa va de més a menys i perd contra Sabalenka en els setzens de Roland Garros

L’empordanesa ha estat superada per la segona favorita per 7-5 i 6-1

Paula Badosa ha estat eliminada de Roland Garros al perdre en els setzens de final contra Aryna Sabalenka, la segona favorita, per 7-5 i 6-1. L’empordanesa ha anat de més a menys i la bielorussa l’ha derrotat després d’una hora i disset minuts d’enfrontament.

La jugadora de Begur ha fet una bona primera part del primer set i malgrat cedir el seu servei en el primer joc, l’ha recuperat en el segon. La mànega ha tingut alternatives i l’empordanesa s’ha situat amb un 3-5 i servei per guanyar el set. Aryna Sabalenka ha posat sobre la pista el seu millor joc i ha guanyat quatre jocs seguits i s’ha emportat la primera mànega per 7-5.

La bona ratxa de la segona jugadora mundial ha continuat en el segon set i ràpidament s’ha situat amb un 4-0, guanyant vuit jocs de manera consecutiva entre els dos sets. Paula Badosa no ha pogut oposar resistència, ha acabat perdent per 6-1, i ha estat eliminada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)