Handbol

Kaba Gassama jugarà la final de la Champions amb el Bietigheim

La pivot granollerina ha anotat 5 gols en la semifinal contra el Metz (36-29) i demà s’enfrontarà al Györi hongarès (18 h), amb cinc títols al seu palmarès

La pivot granollerina Kaba Gassama continua fent història en les files del Bietigheim alemany. El cap de setmana passat va sumar el segon títol consecutiu de la Bundesliga i demà estarà en disposició de lluitar pel trofeu de la Champions després d’haver eliminat el Metz francès (36-29) en la semifinal disputada a Budapest. La internacional catalana, amb 5 gols, ha tornat a ser decisiva per la victòria del conjunt alemany. En la gran final se les heurà amb el Györi hongarès, amb cinc títols al seu palmarès i que avui ha guanyat la primera semifinal contra l’Esbjerg danès (23-24) amb una espectacular aturada de Sandra Toft en l’última acció.

Gassama ha estat la primera jugadora catalana a competir en una fase final de la Champions en l’actual format, tot i que anteriorment ja van alçar el màxim guardó europeu Cristina Gómez i Sílvia del Olmo, defensant els colors del Mar València Osito L’Eliana (1997).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)