Atletisme

El Lloret es queda sense ascens en la pròrroga

Hoquei sobre patins. Els lloretencs estan a només 25 segons de retornar a l’OK Lliga tres temporades després. El Vic remunta el 0-2 de l’anada i puja per un global de 4-3 en l’eliminatòria

Vic 4 Lloret 1

VIC:Burgaya, Rovira, Ramírez, Roger Font i Sánchez –equip inicial–; Parcerisas, Ordóñez, Manuel, Canal i Jiménez.LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, Pastor, Duhalde, Laguna i Auguet –equip inicial–; Pérez, Rojo, Ramos, Marc Font i Pinsach.GOLS:1-0 (21’) Sánchez, de penal. 1-1 (28’) Auguet. 2-1 (37’) Rovira. 3-1 (50’) Ramírez. Pròrroga 4-1 (60’) Rovira.ÀRBITRES:I. González i J. Reverter.T.B.:A Canal, Roger Font i Rovira, del Vic, i a Duhalde, del Lloret.FALTES:8 del Vic i 5 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva es va quedar sense l’ascens a l’OK Lliga en perdre en la pròrroga per 4-1 a la pista del Vic en la tornada de l’eliminatòria. Els lloretencs portaven un 0-2 del partit d’anada i van acabar perdent per un global de 4-3. El Lloret va estar a 25 segons de retornar a la màxima categoria tres temporades després d’haver baixat, però va ser el Vic el que ho va aconseguir. Els selvatans perdien per només 2-1 i a 25 segons del final del temps reglamentari van encaixar un gol i els osonencs van forçar la pròrroga. En el temps suplementari, va passar gairebé el mateix i, a 50 segons d’arribar, als penals el Vic va anotar el 4-1 i es va assegurar l’ascens.

El Lloret va fer un bon partit, amb una bona defensa i va disposar d’ocasions, però, en la primera meitat, va desaprofitar dues faltes directes, la primera per posar-se per davant i la segona per empatar abans del descans. El darrer minut del partit i de la pròrroga va ser nefast per als lloretencs, que la propera temporada continuaran jugant en l’OK Lliga Plata.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)