Tennis taula

Elvira Rad, Joan Masip i Ferran Paredes guanyen el títol català

El Girbau Vic i l’Enoli Borges Vall, campions de Catalunya absoluts

La jugadora del Miró Ganxets Reus Elvira Rad, el palista de l’Enoli Les Borges Vall Joan Masip i el component de la UE Sant Cugat Ferran Paredes, han guanyat el títol de campions de Catalunya individual en la competició celebrada al pavelló municipal de Bàscara (Girona). En la competició femenina, Elvira Rad ha guanyat en la final a Camila Moscoso (Girbau Vic), mentre les semifinalistes han estat Renata Shypsha (Ganxets) i Jana Riera (Tramuntana Figueres). En la prova masculina, Joan Masip ha aixecat el títol en superat el seu company d’equip Norbert Tauler en la final. Els semifinalistes han sigut Arnau Pons (Olot) i el terrassenc Albert Vilardell.

En la categoria Adaptat, Ferran Paredes (UE Sant Cugat) ha estat el campió en vèncer Jordi Morales (Esparreguera) en la gran final. Tercers han quedat Jordi Dinarès (CN Sabadell) i Carles Gual (Cardedeu). En els dobles femenins, les campiones han sigut Elvira Rad i Renata Shypsha, del Miró Ganxets Reus; en els dobles masculins han guanyat Cesc Carrera (Borges) i Luca Khidasheli (CN Sabadell) i en els dobles mixtes s’han emportat el títol Elvira Rad i Norbert Tauler.

Els campions per equips

El Girbau Vic TT, en categoria femenina, i l’Enoli Les Borges Vall, en la masculina, han guanyat el títol de campions de Catalunya absoluts per equips. El Vic ha estat el millor equip femení per davant del Miró Ganxets Reus, subcampió, mentre que el CTT Ripollet ha estat tercer i el CN Mataró ha finalitzat, quart. En la prova masculina, el Borges ha superat al CN Sabadell, subcampió, en la final i la tercera posició ha estat per al Girbau Vic TT i el CTT Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)