Futbol sala

El Barça cedeix el factor pista en la semifinal

Futbol sala. Els blaugrana juguen bé, però no estan encertats i són derrotats al Palau Blaugrana per un Cartagena molt més efectiu

Barça 2 Cartagena 3

BARÇA:Dídac, Matheus, Erick, Touré i Pito –cinc inicial–; Antonio, Catela, André Coelgo, Adolfo, Nicolás, Kokoro, Puigvert, Tapias i Miquel Feixas.JIMBEE CARTAGENA COSTA CÁLIDA:Chemi, Bebe, Mellado, Lucão i Waltinho –cinc inicial–; Darío, Mínguez, Pablo Ramírez, Motta, Jesús, Tomaz, Saura, Berthod i Chispi.GOLS:1-0 (13’) Erick. 1-1 (15’) Tomaz. 2-1 (23’) Pito. 2-2 (26’) Motta. 2-3 (28’) Puigvert en pròpia porta.ÀRBITRES:P. Delgado i A. Felipe. Van mostrar targeta groga a Lucão, del Cartagena.

El Barça va perdre el primer partit de la semifinal del play-off del títol de lliga a casa contra el Jimbee Cartagena Costa Cálida per 2-3, i va cedir el factor pista en aquesta eliminatòria al millor de tres partits. Els blaugrana van disposar d’ocasions clares, però no les van poder aprofitar i els murcians van estar molt més efectius de cara a porta. El segon partit es jugarà el dijous 6 (20.30 h) a la pista del Cartagena. Si el Barça perd, quedarà eliminat. Si guanya, el tercer es jugarà al Palau Blaugrana el diumenge 9 (16.30 h).

El Barça va mostrar un alt nivell de joc en els primers minuts i va tenir ocasions clares per avançar-se, però no ho va aconseguir. Matheus, el jove Puigvert i Pito van arribar davant la porteria del conjunt murcià i la pilota no hi va voler entrar. El Cartagena es va apropar en comptades ocasions a la porteria de Dídac. En el minut 13 Erick va fer l’1-0, però aquest avantatge no es va consolidar i, dos minuts després, en un desencert defensiu blaugrana, Tomaz va empatar. El Barça ho va notar i poc abans del descans Dídac va salvar una clara jugada de perill.

Un pal del Cartagena va iniciar la segona meitat i, tot seguit, Pito va disposar de dues ocasions i en la segona va marcar el 2-1. Novament el Cartagena va empatar poc després, però en aquesta ocasió va aprofitar la dinàmica positiva i es va avançar en el minut 28 amb una jugada afortunada en un servei de córner en què Puigvert va marcar en pròpia porta (2-3). Els blaugrana van buscar l’empat i van tenir ocasions clares. Quatre minuts abans del final, el Barça va atacar de cinc sense porter i va enviar tres pilotes al pal. Va demanar un penal per mans dins l’àrea que els àrbitres no van concedir, i en el darrer instant va enviar la pilota dins la xarxa, però va ser fora de temps.