Tennis

Iga Swiatek i Coco Gauff s’enfrontaran en la semifinal de Roland Garros

La implacable polonesa Iga Swiatek (1) i la nord-americana Coco Gauff (3) jugaran la semifinal de Roland Garros, un duel que serà la repetició de la final del 2022 que es va endur la tennista europea per 6-1 i 6-3.

El desplegament físic de Gauff, vigent campiona de l’obert dels Estats Units, ha acabat doblegant en el primer partit de la jornada a la pista central Philippe-Chatrier el virtuosisme de la tunisiana Ons Jabeur (8), que continua sense aprovar l’assignatura pendent de guanyar un títol de gran eslam: 4-6, 6-2 i 6-3 en 1h57. Gauff ha desplegat un joc més agressiu a partir del segon set quan ha entès que necessitava un canvi de rumb i això li ha permès accedir a les seves segones semifinals al torneig.

La número 1 Swiatek, tricampiona a Roland Garros (2020, 2022 i 2033) i que sembla poc menys que invencible –19 triomfs seguits a París–ha escombrat per 6-0 i 6-2 en 62 minuts a la teòricament perillosa txeca Marketa Vondrousova (5). La vigent campiona de Wimbledon i subcampiona a l’argila francesa el 2019 no ha pogut contrarestar l’allau de cops de la campiona, que ha dominat el partit a partir del seu potent revés a dues mans. Swiatek ha connectat 25 cops guanyadors i només ha comès 9 errors no forçats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)