Tennis

Granollers i Zeballos signen les seves terceres semifinals seguides a Roland Garros

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, els números 1 del tennis mundial en la modalitat de dobles, han signat avui l’accés a les semifinals de Roland Garros, a les quals hi accedeixen per tercer any seguit, superant per 6-4 i 6-1 en 1h05 el txec Tomas Machac i al xinès Zhizhen Zhang amb una gran autoritat. Esperen rival, ja que l’encreuament de quarts de final part alta del quadre encara no està definit.

Granollers ha perdut el servei en el tercer joc i els rivals s’han avançat per 1-3, però els números 1 han reaccionat amb rapidesa i amb contundència. En un gran joc de Zeballos, han signat el contrabreak i han restablert la igualtat amb un ace de l’argentí. El set s’ha posat molt de cara amb un segon trencament (4-3), confirmat amb el servei de Granollers (5-3). La nova tendència s’ha accentuat encara més amb un 6-4 segellat en blanc amb Zeballos servint i Granollers, ràpid i intuïtiu, fent molt mal a la xarxa (6-4).

En plena efervescència, han tornat a esmicolar el servei de Machac, el més feble, i han marcat el terreny en el primer joc del segon parcial. Amb 2-1, a més, han salvat, amb quatre punts seguits i Zeballos absolutament endollat, una situació molt compromesa amb el servei del català (3-1). El 4-1, certificant la segona ruptura del set, ha acabat de definir la seva superioritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)